buna ziua, in anul 2021 am avut un proces de succesiune, anul trecut , mai exact in luna mai sa pronuntat hotararea. de atunci si pana acum nu am primit nimic acasa. ce ar trebui sa fac in aceasta privinta? va multumesc frumos
Verificați pt ca a trecut prea mult timp.Mai sunt cazuri când comunicarea unei hotărâri durează un an,un an și jumătate dar la dvs deja e exagerat.Exista și varianta unei comunicării la o alta adresa din eroare sau chiar comunicarea la adresa indicata iar corespondenta sa nu fi ajuns în posesia dvs.Oricum nu trebuia sa stați în pasivitate pana acum..
În luna mai anul trecut sustineți că s=a pronunțat hotărârea. Posibil ca procedura de comunicare să fie viciată în cazul ăn care adresa comunicată la instanța nu s-a schimbat și în toată această perioadă nu ați primit hotărârea. Plangere penală doar dacă ar exista o semnatură de primire pe comfirmarea postală care nu vă aparține. De regulă comunicarea se face prin depunerea la cutia poștala in lkpsa prezentei destinatarului
Am mai auzit precum ca acel teren din moștenire care mi se cuvine sar fi vândut. Ce ar trebui sa fac totuși în aceea privința? Altcineva spune ca nu e adevarat ca mai sunt acte de făcut totuși. În asemena situație pot face plângere penala?