In luna noiembrie avocatul mi-a spus ca decizia pe care au luat-o judecatorii tribunalului imi este nefavorabila si m-a sfatuit sa fac recurs. Eu am decis sa astept motivarea deciziei dar nici pana acum n-am primit-o. Avocatul mi-a spus ca in cazul in care o va primi la cabinet, ma va anunta dar nu m-a anuntat si nici acasa nu am primit nimic.
Aceste motivari se trimit cu confirmare de primire sau ca orice scrisoare, care poate fi pierduta sau furata din cutia postala?
Unde ma pot interesa daca motivarea a fost redactata si trimisa?
Va multumesc!
Recursul il puteti promova si in acest moment, (eu chiar va sugerez acest lucru) urmand ca motivarea sa o faceti in momentul cand intrati in posesia hotarari date de tribunal.
Cel mai sigur ar fi sa mergeti la arhiva si sa va informati personal cerand dosarul cauzei.
In acest fel veti afla daca hotararea s-a redactat si comunicat.
Daca aflati ca hotararea s-a comunicat luati legatura cu avocatul.
Nu va sfatuiesc sa faceti alte demersuri pana nu vorbiti cu avocatul.
1) dacă sunteti din altă localitate ori, nu aveți timp : puteți solicita o informatie telefonic de la Arhiva instanței.Dacă e redactată, vi s-au dat răspunsurile necesare de cei mai înaintea mea ;
2) se expediază poștal și se predă destinatarului pe bază de semnătură de către factorul poștal.Dovada de primire cu semnătura respectivă se depune la dosar (s-a mai încetățenit un fel de ”cutumă”, în sensul că, semnează factorul poștal și o pune în cutia de poștă a destinatarului).