avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Comunicarea hotararii tribunalului, sectia contecios ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Comunicarea hotararii tribunalului, sectia contecios administrativ

Buna seara.
Am avut un litigiu cu Curtea de conturi.
Am facut contestatie la Tribunalul de contencios administrativ.
am pierdut contestatia fiind neintemeiata.tribunalul s-a pronuntat pe 14 octombrie si nici pina acum nu am primit comunicarea.
impotriva deciziei putind face recurs in termen de 15 zile de la comunicare.
cum sa actionez in continuare??
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 19:42, 6 Decembrie 2010
poti face recurs insa nu uita sa il motivezi in 15 zile de la comunicare. este posibil ca sentinta nici sa nu fie redactata deci nu exista nici o problema. dimpotriva, fiind debitor te poti bucura de orice intirzierea in solutionarea dosarului.

iti recomand sa iti angajezi un avocat deoarece litigiile care implica Curtea de Conturi sunt mai complexe si cred ca ti-ar folosi acest lucru. este posibil sa fi pierdut dosarul doar ptr ca nu ai beneficiat de asistenta calificata. Poti muri cu dreptatea in mina daca nu ai un avocat :)
Deci in consecinta trebuie ca decizia sa-mi fie comunicata in scris
da, insa exista posibilitatea ca agentul procedural, adica postasul, sa nu te fi gasit acasa si a "afisat" sentinta, adica fie a pus-o in usa, fie a lasat-o in cutia postala. In ambele cazuri comunicarea este valabila. Pe de alta parte, la fel de posibil este ca vintul sau copii sa iti filuat sentinta si tu sa nu stii despre comunicarea ei.

cel mai bine este sa te duci la arhiva instantei si sa verifici personal in dosar daca sentinta a fost redactata si daca a fost comunicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tardivitate declarare recurs litigiu de munca PensiuneBradul PensiuneBradul Buna ziua. Sentinta de la tribunal mi a fost comunicat adica aruncat in cutia postala in data de 25 Octombrie 2013, eu declararea de recurs am trimis prin ... (vezi toată discuția)
Furat comunicare hotarare civila - divort endzone endzone Buna ziua sunt intr-un proces de 2 ani cu fosta sotie , ieri am fost la servici si am fost anuntat de postas ca a ajuns comunicarea in urma Apelului facut la ... (vezi toată discuția)
Aceeasi instanta din constanta........situatie disperata!!!! rosu gheorghe rosu gheorghe De aproape patru luni astept de la instanta comunicarea unei motivari a hotararii pentru a putea introduce recurs. Am fost de nenumarate ori la tribunal sa ... (vezi toată discuția)