avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cheltuieli judiciare
Discuție deschisă în Executare silită

Cheltuieli judiciare

Buna ziua,

Imi poate spune cineva, va rog, unde se pot plati cheltuielile judiciare pt sector 5 ? Am inteles ca la Administratia financiara dar care este contul, se gaseste pe internet ?
Depinde ce cheltuieli judiciare. Va referiti la cele din dosare penale?
Da

Liliana Gradinaru a scris:

Depinde ce cheltuieli judiciare. Va referiti la cele din dosare penale?

Ar trebui sa aveti ceva detalii in hotarare, altfel aici: [ link extern ]
Buna seara, va multumesc mult. Am gasit acest link si eu dar din pacate tot nu imi este clar in ce cont este corect sa fie platite. Va multumesc
In contul orasului dv., unde aveti domiciliul dv. Puteti intreba si la primarie ce variante aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit neplătit !! ContSters454431 ContSters454431 Nu au plătit părinții mei de ceva timp impozitul ( au fost plecați și au crezut ca este plătit ) .. iar acum au primit o notificare. Ce este de făcut? O ... (vezi toată discuția)
Plata taxa de timbru Valeriu Tomescu Valeriu Tomescu Unde si in ce cont se plateste taxa de timbru cand domiciliul persoanei fizice este in Bucuresti si plangerea a fost depusa la judecatoria Constanta ? (vezi toată discuția)
Examen de admitere la facultatea de drept: care sunt materiile? TheLawyer100 TheLawyer100 Care sunt materiile ce constau in examenul de admitere la facultatea de drept ? (vezi toată discuția)