avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, sunt despărțită de soț de 4 ani ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, sunt despărțită de soț de 4 ani ...

Buna ziua aș dori și eu sa știu ce pot face,sunt despărțită de soț de 4 ani plus sau minus dar nu sunt divorțată cu acte încă se judeca divorțul, dar sunt de 3 ani cu altcineva și de curând mai exact acum 2 săptămâni am născut o fetita și am fost sa fac certificatul de naștere și nu am putut trece la tata pe cel actual adică tatat fetei și mi sa trecut la tata pe cel cu care am acte ,vreau sa va întreb cum îl trec în certificat pe tatăl fetei cel adevărat am si martori daca este nevoie ,am trăit foarte rău cu soțul cu care am acte ma bătea mereu si nu vreau sa îl mai vad imi este teama de el de asta si divorțul se face în lipsa lui asa am cerut ,im puteți spune ce pot face

Alte discuții în legătură

Recunoasterea paternitatii Elena Lidiana Elena Lidiana sun casatorita cu alt cineva dar de 2 ani sunt impreuna cu actualul meu prieten, acum sunt insarcinata si el vrea ca copilul sa poarte numele lui cum putem ... (vezi toată discuția)
Am o fetiță din afara căsătoriei ... Lavinialiasiriteanu Lavinialiasiriteanu Am și eu o întrebare….am o fetiță din afara căsătoriei în certificatul de naștere sunt trecuta doar eu fetița are în prezent 5 luni și actualul ... (vezi toată discuția)
Cum poate purta numele tatalui de la inceput? crisis81 crisis81 Buna ziua: Incerc sa explic situatia cat mai concret: Sunt casatorita legal cu un barbat cu care relatia s-a incheiat acum mai mult de un an de zile. Nu am ... (vezi toată discuția)