avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,As dori sa stiu daca atunci cand plec in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,As dori sa stiu daca atunci cand plec in vacanta in ...

Buna ziua,As dori sa stiu daca atunci cand plec in vacanta in strainatate medicul de familie ar trebui sa-mi dea reteta compensata.Acesta spune ca nu poate,el stie motivele si ca atare nu am reteta o luna de zile.Astept un raspuns de la cei avizati,multumesc
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 04:34, 24 Noiembrie 2024
Vad ca inca nu v-a raspuns nimeni , din proprie experienta stiu ca retetele compensate se elibereaza intre 1 luna si 3 luni in functie de alegerea asiguratului si medicul nu poate depasi sub nici o forma si sub nici un motiv termenul maxim . Orice persoana care pleaca din tara pe o anumita perioada isi calculeaza primirea retetelor in asa fel ca sa aiba continuitate si sa nu trebuiasca sa intrerupa tratamentul . Daca nu ati facut asta este greseala d-voastra si nu aveti alta solutie decat sa va cumparati tratamentul pentru o luna la pret necompensat . Daca insa exista alt motiv , cum ar fi o rea vointa din partea medicului de familie si reteta s-ar incadra in temenul normal atunci puteti sa-i faceti o reclamatie la Colegiul Medicilor din Jud unde locuiti si mai aveti si posibilitatea sa va schimbati oricand medicul de familie daca nu sunteti multumita de serviciile lui . [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2024
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clexane ralucadenisatoma ralucadenisatoma Bună seara, Sunt însărcinată în 5 luni și fac injecțiile clexane. Luna aceasta când am fost la hematologie la spital, d-na doctor mi-a spus ca de ... (vezi toată discuția)
Reteta gratuita clexane pentru gravide fc_anca fc_anca Buna ziua, sunt insarcinata in 8 saptamani. Suferind de trombofilie, mi s-a prescris pe toata durata sarcinii tratament cu clexane de 0,4. In baza scrisorii ... (vezi toată discuția)
Medic de familie lecristina lecristina cum pot stii sigur daca sunt inscrisa la un medic de familie (altfel decat sa merg personal la cabinetul unde s-ar putea sa fiu inscrisa)? daca nu am medic de ... (vezi toată discuția)