avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ,va rog sa ma indrumati in urmatoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ,va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie,vecinul ...

Buna ziua ,va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie,vecinul meu care are casa pe hotar ,a construit in urma cu un an o mansarda ,cu geamuri spre curtea mea ,am sesizat disciplina in constructii ,accestia au emis catre primarie un aviz pentru demolare,primaria mi a comunicat ca au fost amendati,dar a trecut un an si nu sa facut demolarea,Intrebarea mea este pot acctiona in instanta primaria ,,obligatia de a face,, pentru a pune in executare demolarea sau trebuie sa fac eu o actiune in instanta pentru demolare constructie ilegala.Multumesc cu respect

Alte discuții în legătură

Vecin cu toata vederea caesi spre curtea mea liviu777 liviu777 buna ziua am un vecin care si-a facut casa cu mansarda cu vederea casei toata in curtea mea, a construit o constructie atipica adica are cam 20 m lungime si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu casa sindilaanca sindilaanca Am cumparat o casa intr-o curte cu mai multi proprietari,inainte de 89 cand nu aveam buletin de bucuresti si nu puteam sa ne facem acte pe ea.Am avut o ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva si autorizatie de demolare imposibil de pus in practica vasile1305 vasile1305 Buna seara doresc lamuriri asupra unor aspecte privind sentinta definitiva si autorizatia de demolare.Timp de 8 ani am fost reclamant intr-un dosar de ... (vezi toată discuția)