avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Nerespectare contract de vânzare a unor utilaje de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Nerespectare contract de vânzare a unor utilaje de pizzerie

Am făcut un contract de vânzare a unor utilaje de pizzerie cu plata în rate numai ca persoanele cărora le—am vândut utilajele sunt cu restanță de 2 luni pentru neplată și mă tot mint ca plătesc ce trebuie să fac?
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 13:55, 11 Februarie 2025
Fie promovati o actiune in instanta , fie apelati la medierea conflictului.
Incercati si cu o notificare inainte, poate inteleg. Verificati si cauza, mergeti sa vedeti si utilajele.
Buna ziua,

In prealabil litigiului, puteti trimite o notificare, prin avocat, cu mentiunea ca, in cazul in care vor fi actionati in instanta, vor putea fi obligati la plata unor cheltuieli de judecata, reprezentate de onorariul de avocat si taxa de timbru.

Daca acest demers esueaza, va veti adresa instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezultatul muncii nabres nabres eu si inca trei colegi suntem angajati cu contract de munca dar firma nu ne mai platit pentru munca depusa in anul 2013 pe lunile iunie-octombrie inclusiv pe ... (vezi toată discuția)
Neplata concediului de odihna Marius201390 Marius201390 Buna ziua! Am lucrat la o firma timp de 8 luni iar cand am plecat din firma mi-am facut cere de incetare a C.I.M. conform art 55 lit. b si am cerut si ... (vezi toată discuția)
Am o suma de bani de recuperat de la o societate comerciala bogdan2010 bogdan2010 am lucrat ca inchiriat cu un utilaj de constructie la o societate comerciala timp de 2 ani 2007 si 2008 . trebuiau sa imi vireze intraga suma de bani la ... (vezi toată discuția)