avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Nerespectare contract de vânzare a unor utilaje de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Nerespectare contract de vânzare a unor utilaje de pizzerie

Am făcut un contract de vânzare a unor utilaje de pizzerie cu plata în rate numai ca persoanele cărora le—am vândut utilajele sunt cu restanță de 2 luni pentru neplată și mă tot mint ca plătesc ce trebuie să fac?
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Fie promovati o actiune in instanta , fie apelati la medierea conflictului.
Incercati si cu o notificare inainte, poate inteleg. Verificati si cauza, mergeti sa vedeti si utilajele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lucrat timp de 3 ani la o firma pe data de 2 octombrie mi-am dat demisia Eli 64 Eli 64 Lucram cu program part time la aceasta firma, problema a fost ca sotul meu are probleme mari de sanatate eu fiindui asistent personal pt ca el are handicap gr ... (vezi toată discuția)
Am vandut o masina dar am ramas cu ea Business_man Business_man Acum un an, am vandut unei PF un obiect (masinarie) de mari dimensiuni, urmand sa-mi plateasca in rate lunare egale timp de un an, iar ca si garantie ne-am ... (vezi toată discuția)