avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, aș vrea sa stiu daca exista posibilitatea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, aș vrea sa stiu daca exista posibilitatea legală să ...

Bună ziua,aș vrea sa stiu daca exista posibilitatea legală,să trec tutore pt.copil de 7 ani,pe bunica lui.Parinti nu au fost casatoriti,dar copilul poarta numele tatalui,ei sunt separați definitiv de 5 ani.Oricum tatal este in strainatate,si nu a manifestat un interes real in educatie,grijă sau cunoastere fata de copil.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:31, 23 Noiembrie 2024
Bunica il poate primi în plasament. Mergeti si discutați situația la dgaspc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate primi bunica drept de tutore al nepotului? copilul ... paveldaniela paveldaniela Cum poate primi bunica drept de tutore al nepotului? Copilul fiind crescut de bunică de la vârsta de 0,3 ani ,mama fiind decazuta din drepturi iar tatăl nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am un nepoțel părinți lui sau despărțit nefiind ... Bilibos Bilibos Bună ziua am un nepoțel părinți lui sau despărțit nefiind căsătoriți legal fica mea a plecat în străinătate și a vrut să ia copilul cu ea că nu ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil maria dinca maria dinca Buna ziua. In cazul in care tatal si mama abandoneaza copilul de la varsta de 3 luni,copil care ramane in grija bunicii si in prezent, copilul avand 18 ... (vezi toată discuția)