avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,aș vrea sa stiu daca exista posibilitatea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,aș vrea sa stiu daca exista posibilitatea legală,să ...

Bună ziua,aș vrea sa stiu daca exista posibilitatea legală,să trec tutore pt.copil de 7 ani,pe bunica lui.Parinti nu au fost casatoriti,dar copilul poarta numele tatalui,ei sunt separați definitiv de 5 ani.Oricum tatal este in strainatate,si nu a manifestat un interes real in educatie,grijă sau cunoastere fata de copil.

Alte discuții în legătură

Schimbare nume minor amici amici Buna ziua Am un baiat nerecunoscut de tata. Acum sunt casatorita si as vrea ca baiatul meu sa ia noul meu nume de familie. Este posibil acest lucru? Daca da, ... (vezi toată discuția)
Sarcina la 15 ani mariamagdalena178 mariamagdalena178 Buna ziua. Fata mea in varsta de 15 a rămas însărcinată cu prietenul ei de 19 ani. Chiar daca are aceasta vârsta este un băiat iresponsabil. Ce putem ... (vezi toată discuția)
Custodie minor davidutu davidutu In urma unei relatii de concubinaj am un fiu in varsta de 4 ani , copilul este recunoscut de tatal sau . Tatal a plecat in Italia pe cand copilul avea 7 luni ... (vezi toată discuția)