avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt cadru militar activ , am 20 de ani vechime si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt cadru militar activ , am 20 de ani vechime si clasat apt ...

Sunt cadru militar activ , am 20 de ani vechime si clasat apt limitat comisia de expertiza medico militara. Întrebarea este dacă se scade vechimea pentru pensia de serviciu anticipata partial 20 vechime 10 militar 10 civil. Scăderea vechimii concediu de studii concediu de puericultura și permisii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:00, 24 Noiembrie 2024
1. pensia de serviciu anticipata partial nu constituie vechime in munca.

2. Perioada concediului paternal constituie vechime în muncă și în serviciu, precum și în specialitate și se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acordă în raport cu acestea, cu respectarea prevederilor Legii nr. 200/2004 privind recunoașterea diplomelor și calificărilor profesionale pentru profesiile reglementate din România, cu modificările și completările ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de serviciu anticipata partial la polițiști, se aproba ... Ion Sav Ion Sav Pensie de serviciu anticipata partial la polițiști, se aproba cu respectarea art.18, respectiv vechime 20 ani și apt limitat? As fi recunoscător dacă ma ... (vezi toată discuția)
Vechime in campul muncii bondarul77 bondarul77 BUNA ZIUA.as dori sa stiu daca se ia in calcul ca vechime in campul muncii si anii de crestere copil 1-3 ani cat si pana la 7 ani pentru copii cu grad de ... (vezi toată discuția)
Pensie de serviciu anticipata partiala se_basti_an70 se_basti_an70 Buna seara, am si eu o nelamurire referitoare la aplicarea L179/2004,mai concret in privinta interpretarii aplicabilitatii art.20 din legea mentionata ... (vezi toată discuția)