avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Va rog sa mă lămuriți in legătură cu o persoana ...
Discuție deschisă în Executare silită

Va rog sa mă lămuriți in legătură cu o persoana care are ...

Va rog sa mă lămuriți in legătură cu o persoana care are o creanță cu dosar preluat în evidențele executorilor.
Persoana debitoare a devenit pensionara anul acesta.
Executorii ii vor pune poprire și, daca da, cum decurge și cum va fi informat despre cuantumul sumei debitoare pentru care pensia va fi poprită.
Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:56, 25 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Executorul va pune poprire si pe pensia respectiva... maxim 1/3
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe talonul de pensie o sa apară suma reținută,posibil sa I se comunice și de la BEJ o înștiințare..
Va mulțumesc pentru răspunsul concis.
Pe înștiințare o sa- l informeze și cuantumul creanței pentru care se face poprirea?
Mulțumesc!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Pe talonul de pensie o sa apară suma reținută,posibil sa I se comunice și de la BEJ o înștiințare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri succesive anna2000 anna2000 am primit doua popriri pentru sumele pe care le datorez unui furnizor. la momentul de fata soldul este zero, dar urmeaza sa emita o ultima factura, contractul ... (vezi toată discuția)
Cesionare creanta catre o alta firma de recuperare. VatafuF VatafuF Buna ziua. Tatal meu a fost executat prin executor judecatoresc incepand din anul Octombrie 2012 pentru o datorie la o banca de 6655 lei + 1417 lei (probabil ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă prin hotărârea unui bej mi se retine 1/3 ... Stelian2691 Stelian2691 Bună ziua! Dacă prin hotărârea unui BEJ mi se retine 1/3 din valoarea pensiei iar suma reținută depășește cu mult dublul sumei datorate, conform legii ... (vezi toată discuția)