avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune intarziata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune intarziata

Succesiune intarziata

Mama tatalui meu cu fratele ei n-au facut succesiune dupa parinti, toti sunt acum decedati, inclusiv tata. Daca am actele doveditoare de rudenie pana la strabunici pot deschide eu succesiunea?Mai am o sora si o matusa =sora tatei. In acest caz, se face succesiunea direct indivizilor ce traiesc? Se sare peste generatia bunicii? ajuta cu ceva sa declar la notar ca sunt urmasa daca nu ne putem reuni toate trei sa dezbatem succesiunea la notar?
Cel mai recent răspuns: gabriela_ruta@yahoo.com , utilizator 12:00, 21 Decembrie 2024
Se dezbate fiecare moștenire în ordinea deceselor, începând cu proprietarul inițial al bunurilor.
Câți decedati sunt, tot atâtea dezbateri.
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2024
raluk0207, utilizator
Multumesc
Plus, dacă cei decedati au fost căsătoriți si sotul/soția a decedat după, se dezbate și succesiunea după sot/soție.
Dar daca prima data a decedat unchiul in 2006 iar apoi tata in 2008 dar tata nu si-a reclamat cota de mostenire, o pot face eu? Multumesc.
Unchiul a fost căsătorit? A avut copii?

Alte discuții în legătură

Probleme cu o succesiune pisica300 pisica300 Străbunicul meu P.D. a avut unici moștenitori pe bunica mea M.D.M.R , pe sora bunicii mele P.S.M și pe frații bunicii mele P.D.R și P.A.F. Bunica mea ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu a murit în urmă cu șase ani. recent, mama lui a ... Elena.ela Elena.ela Tatăl meu a murit în urmă cu șase ani. Recent, mama lui a murit și ea de aproape un an, iar în familie am rămas eu, singura nepoata care poartă numele ... (vezi toată discuția)
Mostenire thegame1983 thegame1983 Buna ziua! As avea o nelamurire pe care sper sa o pot rezolva online..... Bunica mea afost adoptata de catre matusa si unchiul ei fiind apoi singurul copil ... (vezi toată discuția)