Am locuit in orasul Bucuresti 2 ani dupa care m-am mutat inapoi in orasul Buzau.Dar am omis sa imi trec masina si permisul inapoi pe Buzau.Am fost oprit de Politia Urziceni care mi-au retinut certificatul de inmatriculare pe motiv ca nu am trecut masina pe Buzau inapoi.Eu apartamemtul din Bucuresti l-am vandut acum 2 ani.Pot sa scot un certificat fiscal de la sectorul 2 chiar daca am datorii si sa pot trece masina pe Buzau? Am datorii mari in jur de 120 mil.Se poate trece pe Buzau chiar si cu datorii,adica sa le preiau la fiscul de aici sa pot sa imi trec masina pe Buzau si sa imi pot recupera certificatul de immatriculare?Astept raspuns va rog din suflet.
Radiere auto
Georgica112
Bună dimineața. As dori un răspuns de la un avocat cum pot radia un autoturism din circulație și de la taxe și impozite locale sector 5 București. Am ... (vezi toată discuția)
Fiscal masina.
Vduts
Buna seara tuturor..Astazi mi s-a eliberat noul buletin si vreau sa scot masina de la fisc..Eu mi-am schimbat adresa stateam undeva la tara iar acum m-am mutat ... (vezi toată discuția)