avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce se poate face in cazul in care un locatar de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce se poate face in cazul in care un locatar de la etajul 10 ...

Buna seara! Ce se poate face in cazul in care un locatar de la etajul 10 își modifică apartamentul astfel încât să folosească terasa blocului în interes personal?
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2024
Miha777, utilizator
Cel mai recent răspuns: ricadinas , utilizator 18:38, 25 Noiembrie 2024
Il reclamati la insptoratul de stat in constructii (ISC) daca face modificari si. la primarie.
Deasemenea sesizati asociatia de proprietari care are obligatia sa anunste si ea ISC si primaria.

Aveti aici legea 196/2018
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, apartamentul meu este situat la etajul 3 si am un ... Lianacg Lianacg Buna ziua, Apartamentul meu este situat la etajul 3 si am un balcon care iese in exteriorul blocului si nu are acoperiși, este sub cerul liber. La etajul 4 ... (vezi toată discuția)
Buna seara.ma numesc petre stau intr-un bloc cu 2 etaje,eu stau ... PETRE17 PETRE17 Buna seara.Ma numesc PETRE stau intr-un bloc cu 2 etaje,eu stau la etajul 2 iar un vecin de la aceeasi scara de la parter la el in apartament a spart peretele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!vă rog sa imi spuneti unde sa fac o reclamatie! la ... sabbrina sabbrina Buna ziua!Vă rog sa imi spuneti unde sa fac o reclamatie! La asociatia de locatari am facut dar rezolvarile au lasat de dorit! Vecinul de la etajul 10 si-a ... (vezi toată discuția)