avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua am acceptat moștenirea dupa decesul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua am acceptat moștenirea dupa decesul mamei,surorile ...

Bună ziua am acceptat moștenirea dupa decesul mamei,surorile mele au renunțat, dar eu am cedat fiului meu
Întrebarea mea este : se poate anula cedarea ?
In ce circumstanțe?
Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Miry72 , utilizator 23:06, 24 Noiembrie 2024
Nu ați "cedat" nimic. Am răspuns și la cealaltă întrebare.
Ați renunțat la moștenire, prin declarație notariala?
Sau ați acceptat moștenirea, după care ați încheiat un contract de donație cu fiul?
Ați primit de la notariat un exemplar după act. Ce scrie în el?
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2024
raluk0207, utilizator
Nu am primit nimic
Am semnat o cedare,cesiune
Succesiune nu este facuta se așteaptă A24 asa au spus
Am semnat acel exemlar a 3 a zi de la deces si am plecat in Spania, nu stiu nimic mai mult
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2024
Miry72, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare cedare mostenire buna seara, la sfarsitul lui octombrie mama mea a decedat, suntem ... Ele20051983 Ele20051983 Buna seara, la sfarsitul lui Octombrie mama mea a decedat, suntem 3 surori, jumatate din casa era a mamei, tatal meu vrea sa lase casa la un nepot, dupa ... (vezi toată discuția)
Acceptare mostenire. burteaionelia burteaionelia Buna, Tatal meu a decedat anul trecut in 23 aprilie si din cate stiu in termen de 1 an este necesar sa fac atat eu cat si mama mea o solicitare de acceptare a ... (vezi toată discuția)
Eu și surorile mele, spre deosebire de fratele nostru, ne-am cedat cotele de moștenire după tata în favoarea mamei. acum vedem că fratele are o mare parte din avere, se mai poate face ceva? ionelatone ionelatone Buna ziua, S-a facut mostenirea dupa decesul tatalui meu si eu impreuna cu surorile mele am cedat in favoarea mamei ,iar fratele si-a tinut partea .Mentionez ... (vezi toată discuția)