avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revocare cedare mostenire Buna seara, la sfarsitul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revocare cedare mostenire Buna seara, la sfarsitul lui Octombrie mama mea a decedat, suntem ...

Buna seara, la sfarsitul lui Octombrie mama mea a decedat, suntem 3 surori, jumatate din casa era a mamei, tatal meu vrea sa lase casa la un nepot, dupa inmormantare am mers la notar si 2 surori am renuntat, una a acceptat si imediat ia cedat fiului ei, nepotului ce vrea tata sai lase. Noi in momentul acela nu eram in conditii sa semnam si nici sa gandim prea bine.
Intrebarea mea este mai poate sora mea, mama copilului sa ii revoce actul de cedare a mostenirii , in ce circumstante si cat timp ar avea.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:55, 25 Noiembrie 2024
Nu exista act de "cedare".
Iar "cedarea" nu exista din punct de vedere juridic. Tocmai pentru ca este ceva ambiguu.
Ce-ati făcut mai exact?
Ați dat declarație de renunțare la moștenirea mamei?
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2024
raluk0207, utilizator
Da am semnat o declarație ca cedez fiului meu dar nu imi amintesc bine ce cred ca declarație, eu iau un tratament contra cancer si imi pierd memoria si nu sunt atenta la ceea ce fac ,mai am copii si nu stiu de ce am semnat doar pentru el
Mia zis parca cedare ,cesiune nu știu exact asa imi spun surorile mele
Pot face ceva?
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2024
Miry72, utilizator
Pai vedeți ce ați semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am acceptat moștenirea dupa decesul mamei,surorile ... Miry72 Miry72 Bună ziua am acceptat moștenirea dupa decesul mamei,surorile mele au renunțat, dar eu am cedat fiului meu Întrebarea mea este : se poate anula cedarea ... (vezi toată discuția)
Groapa de veci Valentina43 Valentina43 Buna seara. De curand mama a decedat. Desi mama mea in viata fiind nu a stiut nimic.despre locul de veci al familiei ,decat ca el exista .. La inmormantare ... (vezi toată discuția)
Succesiune după tata: poate mama să vândă apartamentul dacă toți cei trei copii își cedează cotele în favoarea ei? valicica74 valicica74 Tata a murit si acum dorim sa dezbatem succesiunea. Apartamentul e pe numele tatalui dar bun dobandit in timpul casatoriei, deci jumate-jumate cu mama. Suntem ... (vezi toată discuția)