avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt in cm oncologie din 010823, medicul meu oncolog ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt in cm oncologie din 010823, medicul meu oncolog zice că ...

Sunt in cm oncologie din 010823, medicul meu oncolog zice că am dreptul la 547 zile apoi pensia de incapacitate,cine solicită pensia?,angajatorul? Ori tre să merg la
Medicina muncii eu să solicit consult? Am handicap grav cu asistent personal
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2024
sorinelo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:30, 25 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa depuneti dosar medical la comisia medicala de pe langa casa judeteana de pensii. Numai comisia poate sa decida.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dosarul de pensionare il depuneti dvs, nu angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Până în 28 ian 2025 adică luna aceasta sunt in cm pe oncologie,se ... sorinelo sorinelo Până în 28 Ian 2025 adică luna aceasta sunt in cm pe oncologie,se vor împlini 547 zile cm oncologie începând cu 01082023, in 30 luna asta am programare ... (vezi toată discuția)
Restructurare post galaoan galaoan Am o cunostinta care este in concediu medical ( in urma unei operatii de neoplasm la san) si are pana acum 120 zile de CM. Azi a primit de la sefii ei ... (vezi toată discuția)
Cm si comisie medicina muncii geoni geoni 1. Ce pot face daca am constatat ca pe adeverinta eliberata de angajator nu este corect numarul de zile de concediu medicale, acordate pana la data eliberarii, ... (vezi toată discuția)