avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... 1. Un angajat care nu a solicitat concediu crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

1. Un angajat care nu a solicitat concediu crestere copil, poate ...

1. Un angajat care nu a solicitat concediu crestere copil, poate solicita stimulent (are stagiu de cotizare) ?
2. In 01.2025 copilul face 2 ani si sotia acestuia e insarcinata, urmand sa nasca in 04.2025. Firma la care lucreaza sotia, la 31.12.2024 se inchide. Poate sotia solicita crestere copil pt cel de.al doilea ? Daca da, certificatele medicale unde se depun ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 25 Noiembrie 2024
1. Stagiu de cotizare nu are nicio legatura cu acordarea stimulentului de insertie.

2. Sotia va intra in somaj , daca firma se inchide?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate intra in somaj dupa concediu postnatal? crisana crisana Buna ziua ,am o intrebare.Imi spuneti va rog daca sunt angajata din octombrie 2014 iar in iulie 2015 urmeaza sa nasc,dupa concediu post natal(cele 42 de zile ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie Total Contabilitate Total Contabilitate Buna ziua, am niste intrebari cu privire la stimulul de insertie. 1. Exista posibilitatea de a lua stimulul de insertie fara a intra in concediu de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului Laur250 Laur250 Buna Seara, Sunt in situatia urmatoare: sotia mea este insarcinata si urmeaza sa nasca anul acesta in iulie, ea nu lucreaza si nu a lucrat in ultimile 12 ... (vezi toată discuția)