avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taiere busteni ilegal si drum pe teren privat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taiere busteni ilegal si drum pe teren privat

Buna ziua!Ma confrunt cu urmatoarele probleme:Un vecin a taiat 10 arbori(fag) din padurea mea,marcati sustinand ca sunt in padurea lui.Padurile sunt intabulate pe bunicul meu si fratii acestuia care sunt decedati.Acesta sustine ca padurea e cumparata de tatal lui de la unul din fratii bunicului,cu ani in urma dar nu are acte.
A doua problema:Alt vecin a distrus un teren de al meu facand un drum pe teren(pasune).A tras lemne pe acesta cu cai,respectiv tractor.Am apelat pentru ambele probleme la politie,primarie,ocol sivic.Toti spun ca nu e de competenta lor.Ce pot sa fac????Multumesc anticipat!!!
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2024
florin8900, utilizator

Alte discuții în legătură

Legea silvica anduteo anduteo As vrea sa stiu daca organele de politie insotite de alte persoane au voie sa intre fara acordul meu in padurea aflata in proprietate privata. ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie starfire starfire Buna ziua, Deranjez si eu cu o intrebare: - Un prieten X a cumparat de la o persoana Y o bucata de hectar de padure de fag pt. foc, insa dupa un timp a ... (vezi toată discuția)
Exploatare faneata andreipalcu andreipalcu buna seara. am o mare nelamurire... detin o proprietate privata intabulat, CF cu titlul de FANEATA este un teren de 4,5 HA pe care se afla de fapt padure in ... (vezi toată discuția)