avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Are voie teamleaderul sa iti ceara poza certificatului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Are voie teamleaderul sa iti ceara poza certificatului medical? ...

Are voie teamleaderul sa iti ceara poza certificatlui medical? Nu ar trebui sa ajunga numai la HR pentru protectia datelor?

De asemenea, in caz de munca remote si vreme foarte urata, pene de curente, furtuna afara, este legal sa iti ceara se te relochezi temporar pentru a munci?(In timpul furtunii, nu dupa ce a trecut)

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: NoxCygnus , utilizator 05:21, 26 Noiembrie 2024
Totul depinde de ce atributii are mentionate in fisa postului ...
Am vreo posibilitate sa aflu daca este autorizata persoana respectiva? Pentru ca mi-a cerut poza certificatului si sa ii spun ce boala am, ceea ce nu prea mi se pare in regula,.
Este cam greu sa aflati....incercati sa discutati la HR sa vedeti ce raspuns va dau.
Din pacate nu se poate. HR-ul e la brat cu managementul. Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telemunca din strainatate temporar intre 6-9 luni- interzisa? ... cristicris cristicris Telemunca din strainatate temporar intre 6-9 luni- interzisa? Buna ziua, Stiu ca au mai fost intrebari similare , dar nu s-a spus nimic concret, daca ... (vezi toată discuția)
Cum e corect? Posidonia Posidonia Sunt inspector HR la o autoritate nationala.Am primit o Decizie prin care primesc integral atributiile unui post ramas vacant la Administrativ, care implica si ... (vezi toată discuția)
Hartuire morala la locul de munca. Cosmyn82 Cosmyn82 As vrea sa stiu si eu daca pot solicita daune morale in instanta pentru hartuirea morala la locul de munca. Mentionez ca sunt acte si gesturi facute de 2 ... (vezi toată discuția)