avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un Model \"Cerere ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un Model "Cerere dare in judecata" ...

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un Model "Cerere dare in judecata" sau sfaturi cum sa procedez cu firma unde am lucrat in acord global. Am lucrat 19 ani in acord global inainte de anul 2001. Am cerut de la firma adeverinta cu acordul global si am primit raspuns ca " a ars arhiva cu statele de plata pana in anul 1996 "
. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 26 Noiembrie 2024
Ce obiect are cererea respectiva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de pensii sector 3 savuvirgil savuvirgil Buna ziua,ma numesc Savu Vergil .Am fost la Casa de pensii a sectorului 3,pentru a depune o cerere la registratura in care solicitam un raspuns vis-a-vis de o ... (vezi toată discuția)
Cerere adeverință de muncă certificată la notar?! Alcor_Gea Alcor_Gea Cerere adeverință de muncă certificată la notar?! Întrucât nu mai găsesc cartea de muncă am solicitat angajatorilor la care am lucrat adeverințele ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime pentru pensie Giulia123 Giulia123 Am urmatoarea situatie: Pentru a iesi la pensie iti trebuie diverse acte de la firmele care ai lucrat privind diverse sporuri si grupa. (in trecut cand se ... (vezi toată discuția)