avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,la vânzarea unui imobil situat in Reghin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,la vânzarea unui imobil situat in Reghin se poate ...

Bună ziua,la vânzarea unui imobil situat in Reghin,se poate întocmi contractul de vânzare la un notariat din Târgu Mureș?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:34, 26 Noiembrie 2024
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala inregistrata la instanta necompetenta teritorial mikka33 mikka33 Va rog sa-mi spuneti ce se poate face daca am inregistrat o plangere contraventionala la Judecatoria Reghin, in loc de Judecatoria Targu Mures. As putea sa ... (vezi toată discuția)
Unde se tin cartile de munca in cazul in care ai lucrat la rnp,d.s.tg.mures? padurici padurici As dori sa intreb pe cineva daca stie unde se tin cartile de munca,fiindca am lucrat in per.2005-2010 in cadrul regiei autonome-RNP,D.S.TG.MURES ca padurar ca ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta Pilu Pilu Buna ziua, as avea o intrebare si as ruga daca poate cineva sa ma ajute. Am domiciliul in Tg. Mures si trebuie sa fac o cerere de chemare in judecata impotriva ... (vezi toată discuția)