avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... unde se tin cartile de munca in cazul in care ai ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

unde se tin cartile de munca in cazul in care ai lucrat la rnp,d.s.tg.mures?

As dori sa intreb pe cineva daca stie unde se tin cartile de munca,fiindca am lucrat in per.2005-2010 in cadrul regiei autonome-RNP,D.S.TG.MURES ca padurar ca o. s. lunca bradului?Am fost si am intrebat la itm reghin si mi-au zis ca ei nu le tin,aceeasi rezultat am primit si de la itm mures prin email,la cine sa apelez?Am mai fost si pe birourile care tin evidenta somaj si nici acolo nu evidentiez.
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2011
padurici, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 30 Mai 2011
Poate ar trebui sa intrebati chiar la directia silvica Targu Mures. Doar nu s-a desfiintat.
Mergeti la Regia Autonoma la serviciul de Resurse Umane si intrebati acolo ... unitatile de stat nu tin carnetele de munca la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de completare in carnetele de munca elyss elyss Buna ziua Mi s-a oferit un post de Manager resurse umane, dar voi face tot de tine de acest departament inclusiv salarizare. Carnetele de munca se tin la ... (vezi toată discuția)
Carte de munca cire35 cire35 Buna ziua.am fost angajat pe perioada determinata.iar cei de la resurse umane au zis ca numai in luna martie sau aprilie sa merg dupa cm. iar cm mi sa inchis ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca magdaada_magda magdaada_magda o societate comerciala cu sediul in Bucuresti, poate pastra carnetele de munca la punctul de lucru al acesteia? Mentionez ca punctul de lucru este tot in ... (vezi toată discuția)