Buna ziua.am fost angajat pe perioada determinata.iar cei de la resurse umane au zis ca numai in luna martie sau aprilie sa merg dupa cm. iar cm mi sa inchis cu art 56j si pot sa benificiez de somaj.se poate ca sa dureze atata ?deoarece eu trebuie sa imi fac dosarul se somaj?si unde trebuie sa merg dupa cm ?
Daca unitatea are aprobare de la ITM sa tina carnetele de munca, atunci carnetul de munca il ridicati de la unitate. In caz contrar de la ITM.
Cel mai sigur, mergeti la ITM cu CI si o copie dupa decizie si intrebati acolo. In cazul in care carnetul de munca este la ei, va pot face o programare sa il ridicati.
Recuperare cm
lise
Buna seara.pana acum 4zile am lucrat la o firma pe perioada determinata.mi sa inchis cm cu art 56j si pot sa benificiez de somaj .dar la lichidare nu mi sa dat ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de somaj
lise
Buna ziua.in data de 15-02-2010 mi sa inchis cm cu art 56 j de ci benificiez de somaj.in data de 08-02-2010 am dus la biroul de resurse umane de la firma ... (vezi toată discuția)
Carte de munca
dragos4321
am incheiat colaborarea cu o firma in urma semnarii demisiei dar acestia nu vor sa mio dea pe motiv ca au niste creante derecuperat de la mine..tin sa ... (vezi toată discuția)