avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instanta competenta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Instanta competenta

Buna ziua, as avea o intrebare si as ruga daca poate cineva sa ma ajute. Am domiciliul in Tg. Mures si trebuie sa fac o cerere de chemare in judecata impotriva Comisiei locale de fond funciar din comuna Chiheru de Jos, in legatura cu punerea in posesie a unei suprafete de teren situat pe raza com. Chiheru de Jos. Pentru Chiher competenta este Judecatoria Reghin, pentru Tg. Mures...evident Judecatoria Tg. Mures. Intrebarea ar fi la care instanta ma adresez: Tg. Mures sau Chiheru de Jos ?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 16:37, 22 Februarie 2012
Judectoria Reghin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procesverbal de punere in posesie joco joco buna am cumparat un teren pe bazade proces verbal de punere in posesie pe care nu pot optine titlul de proprietate fidca la cadastru apara ca face parte din ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de punere in posesie officemvp officemvp Am avut un proces cu primaria privin revendicarea unui teren si am castigat prin hot def si irev. acest terenul Va intreb daca pot, sa solicit Primariei,in ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de punere in posesie de la validarea retrocedarii? Balaurul Balaurul Buna ziua, Rog două răspunsuri legate de retrocedarea forestieră. Mai intîi un mic INFO In data de [b]11 Mai 2010 [/b]Comisia locala mă ... (vezi toată discuția)