avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! As dori sa știu si eu daca am o poprire si ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! As dori sa știu si eu daca am o poprire si mi se ...

Buna ziua!
As dori sa știu si eu daca am o poprire si mi se oprește din salariu se poate opri pentru același poprire si din stimulentul de inserție daca am poprire pe contul bancar ?multumesc pentru răspunsuri

Alte discuții în legătură

Poprire salariu si cont bancar seby14 seby14 Buna ziua, Este normal sa mi se pună poprire și pe salariu și pe contul bancar? Mi se oprește din salariu 50%, conform legii, însă îmi oprește și ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu din strainatate dlemil dlemil Buna ziua, Firma la care lucrez are cu mine 2 contracte de munca, unul in romania si unul in sua. eu am poprire pe cont din cauza unui credit, si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit un mesaj in care am fost anuntata ca mi ... Laura882910 Laura882910 Buna ziua, am primit un mesaj in care am fost anuntata ca mi s.a pus poprire pe cont.Ai primit o poprire de la Administratia Judeteana a Finantelor Publice ... (vezi toată discuția)