avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde găsescathiva de la firma Coloana Auto S.A. Calan ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde găsescathiva de la firma Coloana Auto S.A. Calan desprinsa ...

Unde găsescathiva de la firma Coloana Auto S.A. Calan desprinsa din Sidermet SA Calan din Jud.Hunedoara .
Cel mai recent răspuns: zoltanmsthe8@gmail.com , utilizator 11:13, 3 Decembrie 2024

zoltanmsthe8@gmail.com a scris:

Unde găsesc arhiva de la firma Coloana Auto S.A. Calan desprinsa din Sidermet SA Calan din Jud.Hunedoara .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firmă consultanță. Espadrino Espadrino Buna ma numesc Dan, si as dori sa aflu o persoana (firma) consultanta pentru a deschide un service auto. Pot fi contactat pe dculache@gmail.com (vezi toată discuția)
Responsabil rovinieta intr-o sc preventiv preventiv As dori sa stiu cine este responsabil cu valabilitatea rovinietei intr-o firma:soferul, seful de coloana auto(daca exista) sau administratorul(daca nu exista ... (vezi toată discuția)
Furt de semnătură, cu ce intenții? ionut_au ionut_au Salutări tuturor. Am pățit următoarea situație. M-am mutat de curând într-un apartament, nu-mi cunosc vecinii. În seara asta, m-am trezit cu cineva ... (vezi toată discuția)