avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde găsescathiva de la firma Coloana Auto S.A. Calan ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde găsescathiva de la firma Coloana Auto S.A. Calan desprinsa ...

Unde găsescathiva de la firma Coloana Auto S.A. Calan desprinsa din Sidermet SA Calan din Jud.Hunedoara .

Alte discuții în legătură

Responsabil rovinieta intr-o sc preventiv preventiv As dori sa stiu cine este responsabil cu valabilitatea rovinietei intr-o firma:soferul, seful de coloana auto(daca exista) sau administratorul(daca nu exista ... (vezi toată discuția)
Facilitati acordate pensionarilor din sectorul energiei electrice rusumaria1 rusumaria1 problema mea ar fi: care sunt pensionarii care beneficiaza de prevederile hatararii 1041/2003 si cine suporta c/v cotei de energie ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor, accident urmat de accident cu victime. Alexandru878 Alexandru878 In urma cu câteva zile am depășit o coloană de 2 camioane și un autoturism pe un pod, in momentul când am ajuns in lateralul primului camion din coloana ... (vezi toată discuția)