avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Responsabil rovinieta intr-o SC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Responsabil rovinieta intr-o SC

As dori sa stiu cine este responsabil cu valabilitatea rovinietei intr-o firma:soferul, seful de coloana auto(daca exista) sau administratorul(daca nu exista sef coloana).
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Insurance Logistics Team , Consultant asigurari 09:56, 22 Decembrie 2011
Cred ca cel mai ...responsabil e soferul caci el foloseste masina si el trebuie sa-si anunte sefii ca expira valabilitatea ei. La fel si pentru asigurarea rca.
parerea mea este ca responsabil trebuie sa fie seful de coloana .... sau o persoana care sa tina aceasta evidenta in cazul in care sunt mai multe masini in firma respectiva.
daca e doar o masina........... cred ca poate soferul sa aiba grija de asta...........
De aceea se numeste "firma" si "coloana auto". Soferul intradevar are responsabilitatea de a se asigura ca nu pleaca la drum cu acte / documente incomplete sau lipsa dar intreaga responsabilitate este a responsabilului de parc si toti ceilalti pe linie ierarhica pana la administrator.
Este absurd ca acestia sa nu isi tina o evidenta a acestora... daca chiar nu o fac ar trebui sa angajeze un om competent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu omniasig pedy4 pedy4 am condus masina firmei la care lucrez fara sa aibe rca,am lavit o masina care avea casco. nu am stiut ca nu are rca. as dori niste sfaturi. Multumesc (vezi toată discuția)
Penalizare rca: sofer sau masina doichitahorescu doichitahorescu In cazul in care exista o dauna la una din masinile detinute, penalizarea MB se atribuie masinii care a produs paguba sau soferului ? MB se va reflecta si in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma numesc stefan si am 25 de ani. de aproximativ 7 ... Stefan_VB Stefan_VB Buna ziua, Ma numesc Stefan si am 25 de ani. De aproximativ 7 ani (de la 18 ani) posed permis de conducere si detin si o masina micuta inmatriculata pe ... (vezi toată discuția)