As dori sa stiu cine este responsabil cu valabilitatea rovinietei intr-o firma:soferul, seful de coloana auto(daca exista) sau administratorul(daca nu exista sef coloana).
Va multumesc!
Cred ca cel mai ...responsabil e soferul caci el foloseste masina si el trebuie sa-si anunte sefii ca expira valabilitatea ei. La fel si pentru asigurarea rca.
parerea mea este ca responsabil trebuie sa fie seful de coloana .... sau o persoana care sa tina aceasta evidenta in cazul in care sunt mai multe masini in firma respectiva.
daca e doar o masina........... cred ca poate soferul sa aiba grija de asta...........
De aceea se numeste "firma" si "coloana auto". Soferul intradevar are responsabilitatea de a se asigura ca nu pleaca la drum cu acte / documente incomplete sau lipsa dar intreaga responsabilitate este a responsabilului de parc si toti ceilalti pe linie ierarhica pana la administrator.
Este absurd ca acestia sa nu isi tina o evidenta a acestora... daca chiar nu o fac ar trebui sa angajeze un om competent.
Proces cu omniasig
pedy4
am condus masina firmei la care lucrez fara sa aibe rca,am lavit o masina care avea casco. nu am stiut ca nu are rca. as dori niste sfaturi.
Multumesc (vezi toată discuția)