avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , am o intrebare pentru cine cunoaste cate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , am o intrebare pentru cine cunoaste cate ceva din ...

Buna ziua , am o intrebare pentru cine cunoaste cate ceva din legislatia civila americana . La cat timp , dupa decesul mamei , unicul mostenitor are drept la banii contul bancar al acesteia ? cam cat dureaza si daca mai este nevoie de alt act in afara de certificatul de deces ?

Alte discuții în legătură

Succesiune Artigas Artigas Va salut, V-as ruga sa-mi spuneti daca in cazul unei succesiuni unde unicul mostenitor detinea deja 3/4 din apartamentul defunctei,onorariul notarial se va ... (vezi toată discuția)
Succesiune partiala pt banii din cont bancar? iasminabran iasminabran Buna ziua, vin si eu cu un caz: -mama a decedat de 1 luna si are deschis la banca -Raiffeisen Bank, un cont pt virare salar (lucrase pana in martie) si ... (vezi toată discuția)
Intrebare certificat de deces carter2401 carter2401 Buna ziua. De curand mama mea a decedat, iar eu sunt singurul mostenitor al bunurilor acesteia. Problema este urmatoarea: Certificatul de deces al dansei a ... (vezi toată discuția)