avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua,am primit un email de la AxFina,recuperator ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua,am primit un email de la AxFina,recuperator pt un ...

Bună ziua,am primit un email de la AxFina,recuperator pt un credit IFN neplătit. Ce pot face?La IFN in cont client aveam un scadențar cu o anume rata...pe 6 era scadența și când am vrut pe 7 să plătesc era rată crescută cu aproximativ 300 lei ...am refuzat să plătesc. Când am spus că eu nu am avut rata asta de plată,mi s-au zis că aveam o oferta cu anume rată plătită la scadență și cum am depășit cu o zi asta e rata. Contractul trimis pe email avea 2 scadențare dar cum contul client arăta o rata fara vreo înștiințare de oferta,nu am mai citit contractul. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Mandatarul nu vrea sa dea acordul executorului marianbaluta2002 marianbaluta2002 Buna ziua. Incep acest subiect mahnit de un mandatar al unei institutii financiare bancare, mandatar care mi-a trimis dosarul de credit in executare, fara a ma ... (vezi toată discuția)
Contract cu ifn leusan leusan va rog o parere la un contract de credit cu un ifn: S-a facut o aplicatie pe net pe 60 de luni pentru un ctr de credit cu un ifn .Suma 4000 de lei in nov ... (vezi toată discuția)
Prescriptie termen - contestatie executare vali70 vali70 In anul 2008 am luat un credit de la un IFN la care nu am platit decat 2 rate - nu am vrut sa mai platesc deoarece au marit rata si cand le-am cerut ... (vezi toată discuția)