avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am fost contactat prin intermediul e-mailului de catre ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am fost contactat prin intermediul e-mailului de catre cei de la ...

Am fost contactat prin intermediul emalului de catre cei de la digi ca am o datorie si ca in termen de 15 zile voi fi dat in judecata de catre ei ca nu am platit o factura de acum 6 ani. Eu am facut un cotract cand statea in chirie dar fara contract si dupa 2 luni am plecat. Trebuie sa ma ingrijorez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 27 Noiembrie 2024
Daca ati facut contract, nu l-ati respectat si se ajunge la instanta, veti plati si abonamentul majorat cu dobanzi de intarziere, inflatie, cheltuieli de judecata, daune, etc.
Daca ati facut contract, nu l-ati respectat si se ajunge la instanta, veti plati si abonamentul majorat cu dobanzi de intarziere, inflatie, cheltuieli de judecata, daune, etc.
Datoria este prescrisa .. daca nu a intervenit o cauza de intrerupere/suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament vodafone hobit hobit Buna seara. Sunt student si cred ca am o problema la care va rog sa ma sfatuiti cum sa o rezolv si care sunt consecintele juridice. Pe scurt in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Decizie de continuare a procedurii pe cale judecatoreasca bondarrr bondarrr si eu am un contract incheiat in anul 2001 cu firma de telefonie mobila conex pe care din varii motive nu l-am terminat de achitat si tocmai ce am primit da la ... (vezi toată discuția)
Dobanzi si inflatia la zi pentru drepturi banesti castigate in instanta Lungu Constantin Lungu Constantin Va rog cum se calculeaza actualizarea cu rata inflaţiei precum şi cu dobânda legală la suma respectivă, a drepturilor banesti castigate in instanta ? (vezi toată discuția)