Buna seara , locuiesc într-un bloc in care eu si inca cateva apartamente nu si au montat centrala pe gaze din motive financiare, eu folosesc radiator electric pt încălzire iar pt incalzirea apei am dus electric, situatie temporara pana imi voi pune centrala pe gaz . Asociația de locatari vor sa instaleze electrovalva sau ceva de genul pt cei care au centrale și evident contracte cu compania de gaz. Tocmai ce mi au cerut sa semnez ca sunt de acord sa platesc si eu aceste servicii, eu nebeneficiind in nicio forma de acest lucru, pentru ca nu sunt conectata la gaze . Cand le am spus ca nu sunt de acord si nu voi semna , am avut altercație pana in punctul in care au renunțat sa insiste cu semnatura pt ca evident nu au dreptate. Întrebarea mea daca se poate, ma pot obliga atata timp cat eu nu am contract si nici nu beneficiez de gaze de la aceasta companie? Au incercat sa mi bage pe gat ca e cheltuiala comuna dar eu nu o consider comuna atata timp cat este ceva opțional sa te racordezi la teava de gaze iar eu nu aparțin de ei . Mulțumesc frumos , seara buna .