avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata fond mediu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata fond mediu

lucrez la o firma care cumpara material lemnos de la diversi furnizori si-l transforma in cherestea. Pentru acst material lemnos trebuie sa calculez fond mediu?







Cel mai recent răspuns: xpt , utilizator 15:25, 8 Aprilie 2010
Daca faceti achizitii de la persoane fizice trebuie sa calculati si virati fondul de mediu.
LUSTEX a scris:

Daca faceti achizitii de la persoane fizice trebuie sa calculati si virati fondul de mediu.


Totusi s-ar parea ca legea este ceva mai neclara . De exemplu o achizitie de la Romsilva nu este la fel cu o achizitie de la un exploatator persoana juridica sau un exploatator persoana fizica. Mai intra in calcul si aspectul daca padurea este sau nu certificata.
Eu personal merg pe ideea dvs dar daca aveti un raspuns oficial de la garda de mediu referitor la aceasta problema va rog sa il postati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc comert cu material lemnos mr_johnny142004 mr_johnny142004 Buna ziua, Accesez forumul dvs de cateva luni,am observat ca raspunsurile prompte la intrebari vin de la niste specialisti cu grad ridicat de ... (vezi toată discuția)
Doresc infintare s.c. domeniul de activitate comert cu material lemnos,rog ajutor mr_johnny142004 mr_johnny142004 Buna ziua, Accesez forumul dvs de cateva luni,am observat ca raspunsurile prompte la intrebari vin de la niste specialisti cu grad ridicat de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa comercializez materialul lemnos dobandit prin exploatare din propria padure adrian.pa adrian.pa Buna ziua, Sunt proprietarul unei cantitati de masa lemnoasa, nuc, dobandite prin exploatare din propria padure. Pentru a aduce plus valoare materialului, ... (vezi toată discuția)