avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua!Acum 20 de ani am făcut niște ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua!Acum 20 de ani am făcut niște împrumuturi pentru ...

Bună ziua!Acum 20 de ani am făcut niște împrumuturi pentru unul dintre copiii mei,bolnav fiind,am avut nevoie de mai mulți bănuți. Am rămas fără serviciu și nu am mai putut achita aceste împrumuturi. Acum după 20 mi s-a pus poprire pe cont de la ifn brd și încă un ifn.
Din auzite știu ca aceste datorii se perima după o perioadă. Cum ar trebui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 10:44, 28 Noiembrie 2024
Datoria se prescrie, nu se perimă. Probabil că datoria s-a prescris, dar trebuie să discutați cu un avocat, să-i arătați actele etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bănci și ifn bibicarina bibicarina Am niște ifn de achitat pe numele meu sar stau în casa mamei deci am adresa pe buletin unde stau cu mama. Eu nu am nimic pe numele meu. Dar vreau sa știu ... (vezi toată discuția)
Prescriptia / perimarea executarii silite utilizator nou utilizator nou Am luat un credit de nevoi personale de 10 mii euro de la BRD , far agiranti sau garantii , numai pe baza adeverintei de salar pe care era atunci trecuta suma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in septembrie 2014 am facut un credit la un ifn pe ... F1987 F1987 Buna ziua, In septembrie 2014 am facut un credit la un IFN pe care l-am achitat pana in luna mai 2015, moment in care am fost trimis in somaj de catre ... (vezi toată discuția)