avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cercetare disciplinara online
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cercetare disciplinara online

In cazul telemuncii, atunci cand se impune realizarea unei cercetari disciplinare online, care este modalitatea prin care se va semna procesul-verbal al cercetarii? Mentionez ca nu exista prevederi in acest sens in Regulamentul Intern
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 28 Noiembrie 2024
Semnarea de catre cine?
Evident, de catre salariat. Cum il semneaza fiind la distanta fata de membrii comisiei?
procesul -verbal nu se semneaza de catre salariat, ci de catre persoanele care au efectuta cercetarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Altercatie la servici ENGFULL ENGFULL intr-o cerere adresata conducerii o salariata face cunoscut ca in timpul programului de lucru a fost agresata verbal si fizic de un coleg se intelege din ... (vezi toată discuția)
Pv cercetare disciplinara luminita_zenaida luminita_zenaida Am fost supusa unei cercetari disciplinare, un subterfugiu in care am fost torurata psihic mai mult de o ora. Pentru ca am stiut sa ma apar si sa contracarez ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara Costy S Costy S Buna ziua, Ma puteti ajuta cu modelele actelor privind cercetarea disciplinara? Multumesc. (vezi toată discuția)