avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua Cat costa o publicare în monitorul oficial ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua Cat costa o publicare în monitorul oficial a pierderii cărții ...

Bună ziua

Cat costa o publicare în monitorul oficial a pierderi câți de muncă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:32, 28 Noiembrie 2024
Pierderi acte persoane fizice, schimbări de nume — este mentionat in D E C I Z I E privind aprobarea tarifelor pentru publicarea actelor în Monitorul Oficial al României, părțile I—VI, nr.18/06.11.2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca pierduta-pasii de urmat blue650 blue650 Buna ziua, Am pierdut cartea de munca (eu sau unul dintre angajatori, nu am reusit sa imi dau seama...pur si simplu a disparut); pentru depunerea dosarului de ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume copil lucialuca lucialuca Buna ziua! Un copil a fost recunoscut de tatal biologic la nastere, dar mama a dorit ca baiatul sa poarte numele ei, parintii nefiind la acel moment casatoriti ... (vezi toată discuția)
Cum imi schimb numele , adica sa adaug la numele si prenumele existent inca doua prenume , din motive religioase? HamzaAbdullah HamzaAbdullah Buna ziua! Am si eu o intrebare cum fac sa-mi adaug inca doua prenume la numele de familie si prenumele existent, asta din motive religioase pentru ca am ... (vezi toată discuția)