avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozite și taxe! Bună ziua! Am o decizie de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozite și taxe! Bună ziua! Am o decizie de impunere de la taxe și impozite, ...

Bună ziua! Am o decizie de impunere de la taxe și impozite, am făcut contestație pentru habitat și salubrizare suma și nr de persoane fiind eronat , dar pentru cealaltă suma ce reprezintă impozitul pe teren nu am făcut deoarece este corecta. Doresc să fac dosar de eșalonare pe toată suma, doar ca nu am primit rezultatul contestație. Juriști de la impozite și taxe au zis să depun dosar de eșalonare chiar dacă nu am un răspuns la contestație. Este ok? Sau cum trebuie procedat? Vreau sa nu ajung la proprire pe conturi deoarece am alte rate de plătit și nu vreau sa am probleme, să nu mai pot achita. Vă mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2024
Andaioana2018, utilizator

Alte discuții în legătură

Important, vă rog un sfat! executare în contestație! bună ziua! am depus o contestație ... Andaioana2018 Andaioana2018 Executare în contestație! Bună ziua! Am depus o contestație pentru decizia de impunere de la taxe și impozite, dar și o cerere de eșalonare a debitelor ... (vezi toată discuția)
Legalitate taxa habitat in constanta vlr_bucur vlr_bucur Buna ziua! As dori sa stiu cat de legala este impunerea acestei taxe pe fiecare persoana care locuieste intr-un imobil.Pe decizia de impunere primita de la ... (vezi toată discuția)
Taxa de habitat Georgiana2690 Georgiana2690 Buna seara , am si eu o întrebare : taxa de habitat este legală conform legii ? Adică mai concret , de la primăria unde locuim am primit o scrisoare in ... (vezi toată discuția)