avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Important, vă rog un sfat! Executare în ...
Discuție deschisă în Executare silită

Important, vă rog un sfat! Executare în contestație! Bună ziua! Am depus o contestație ...

Executare în contestație!
Bună ziua! Am depus o contestație pentru decizia de impunere de la taxe și impozite, dar și o cerere de eșalonare a debitelor menționând că în curs se afla o contestație la decizia de impunere. Pot cere o amânare de la executare pana la soluționarea acestora? Din ce am găsit pe internet, spune că :Contestatorul poate solicita suspendarea executării actului administrativ fiscal, Se poate făcea asta la direcția de taxe și impozite, la biroul executări? Nu doresc să mi se pună proprire pe conturi, deoarece nu mai pot plăti alte rate. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Andaioana2018 , utilizator 13:00, 4 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Suspendarea si suspendarea provizorie se cer in instanta. Se plateste cautiune, dupa caz...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc!

Liliana Gradinaru a scris:

Suspendarea si suspendarea provizorie se cer in instanta. Se plateste cautiune, dupa caz...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxa cautiune Dima Mihaela Dima Mihaela Buna seara. As vrea sa ma lamuriti si pe mine de ce in Citatia sosita astazi pentru termenul de Contestatie la executare si suspendare mi se spune ca pana la ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita Borza Borza Buna, va rog sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema.Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea ... (vezi toată discuția)
Cautiune executie cata35 cata35 Doresc sa suspend o actiune de executie si am inteles ca trebuie sa depun in intervalul de 15 zile de la comunicarea scoaterii la licitatie a bunului o ... (vezi toată discuția)