avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara , as dori un sfat , ce pot face pentru a ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara , as dori un sfat , ce pot face pentru a opri o poprire ...

Buna seara , as dori un sfat , ce pot face pentru a opri o poprire de la Orange pentru un abonament din 2017, la care la momentul respectiv am solicitat sistarea serviciilor telefonic deoarece în magazinul din orașul nostru au spus că nu se poate doar telefonic .

Alte discuții în legătură

Orange si top factoring Carmen123123 Carmen123123 Buna ziua , in august 2015 am primit o factura mult mai mare decat valoarea abonamentului la orange * servicii folosite de un prieten . Eu urma sa plec din ... (vezi toată discuția)
Portarea dintr-un serviciu de telefonie in altul valentinamiklos valentinamiklos Buna ziua! Sunt abonat Orange din 2002. Pentru ultimul telefon pe care l-am achizitionat impreuna cu un abonament de 27 de euro, perioada contractuala (de ... (vezi toată discuția)
Telefonia mobila Coman76 Coman76 In urma cu aproape 2 (doi ) am facut un abonament de Familie la Orange Romania eu aveam pe cartela atunci 346 de Euro din care mi s-au tras doar 55 de Euro si ... (vezi toată discuția)