avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cu o vechime de 31 ani , la varsta de 58 de ani ! am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cu o vechime de 31 ani , la varsta de 58 de ani ! am inteles ...

Cu o vechime de 31 ani , la varsta de 58 de ani ! am inteles ca nu te poti pensiona anticipat! asa este ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:25, 29 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia anticipată, cu penalizare, se acordă cu cel mult 5 ani înainte de împlinirea vârstei standard de pensionare.

Beneficiari sunt persoanele care au realizat:
- stagiul complet de cotizare CONTRIBUTIV, prevăzut de lege ( anexa nr. 5 la lege);
şi
- cele care au depășit stagiul complet de cotizare contributiv, cu până la 5 ani de stagiu de cotizare.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! potrivit noii legi a pensiilor,as avea o intrebare ... olteanutinca olteanutinca Buna ziua ! Potrivit noii legi a pensiilor,as avea o intrebare cu privire la pensionarea anticipata .Am 52 de ani ,si 30 de ani de vechime contributivi .Cand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua data nasterii 15.oct.1967 data angajarii 08.oct.1985 ... Tati67 Tati67 Buna ziua Data nasteri 15.oct.1967 Data angajari 08.oct.1985 Un copil nascut in aprilie. 1990 In oct.2025 se împlinesc 40 de ani vechime neîntreruptă ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipat partiala transformata in pensie anticipata. johnny_1961 johnny_1961 Buna ziua Am decizia de pensie anticipat partiala din luna mai 2021 ! Am mai lucrat pana in iunie 2022 si atunci am iesit la pensie in baza deciziei de ... (vezi toată discuția)