avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sunt parte vatamata intr-un dosar penal de distrugere. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sunt parte vatamata intr-un dosar penal de distrugere. Acesta ...

Sunt parte vatamata intr-un dosar penal de distrugere. Acesta a fost deschis in rem in urma cu mai bine de 1 an.Am primit ordonanta de renuntare la urmarirea penala in urma cu cateva zile.
Am citit in lege ca pot face contestatie in termen de 20 de zile, dar avocatul spune sa asteptam pana in ianuarie cand avem setata o data ca sa ma prezint la parchet.
Avocatul spune ca nu avem de ce sa facem contestatie pentru ca nu e urmarita vreo persoana. Are dreptate ? Nu are niciun rost sa fac apel in acel termen de 20 de zile ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Termenul de 20 de zile pentru plângere împotriva unei astfel de soluții ar trebui respectat pentru a nu fi decăzut. Dacă vi se admite, se va continua cu efectuarea actelor de urmărire penală în cauză.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda administrativa. recuperare permis agape_mihai agape_mihai Acum 8 luni am fost depistat cu o alcoolemie de 1.1, respectiv 0.95in singe. Mi s-a deschis dosar penal, in ianuarie2010 am fost chemat la parchet unde m-am ... (vezi toată discuția)
Renuntare la u.p. Tarzan2012 Tarzan2012 Procurorul de caz, in temeiul art. 318 alin. 12 NCP a sesizat judecatorul de camera preliminara pentru confirmarea solutiei de renuntare la urmărirea ... (vezi toată discuția)
Lipsa raspuns consultare dosar IonB IonB Buna ziua, De peste 3 luni de zile fac solicitari (personal la Parchet si pe mailul Parchetului) pentru comunicarea stadiului cercetarilor in cadrul unui ... (vezi toată discuția)