avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Persoana cu demență la azil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Persoana cu demență la azil

Este bine ca să o aducem de sărbători acasă la noi (nu unde a stat toată viața) o persoană cu demență din azil? Face pipi și caca pe ea și aproape nu se mișcă din pat. Merge 3 metri cu cadru.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:40, 29 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu are discernamant si nu realizează ce se întâmplă cu ea practic nu o ajutati cu nimic , este posibil chiar sa aibă momente de panica nemaifiind într-un mediu cunoscut si sa aibă ieșiri violente , nu ai cum sa prevezi ce se va întâmpla cand este vorba de persoane cu probleme psihice . Mai bine lăsați-o acolo unde este daca este îngrijită corespunzător , eventual puteți s-o vizitați împreună cu restul familiei , să-i duceți ceva mâncare tradițională , dulciuri , etc , de care poate s-ar putea bucura iar daca va avea momente de luciditate sigur va aprecia faptul ca sunteți acolo alături de ea . Ar fi bine si daca ați întreba medicul care se ocupa de pacienții azilului , chiar si personalul care-i îngrijește , ei știu cel mai bine situația si va pot da un sfat util .
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2024
Etsy123, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce ati face asta? Ea nu va știi, nu va aprecia, iar dvs veti avea sărbători de...poveste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma sa-mi scot tatal din spitalul de psihiatrie trascaionut trascaionut Buna seara.Tatal meu este internat in spitalul de pshiatrie din C-TA de fratele meu si incerc de 2 luni sa-mi scot tatal si nu pot , am platit si un avocat si ... (vezi toată discuția)
Ingrijim bunica de 90 de ani dar notarii ne spun ca nu se mai pot face acte. felipem felipem Buna ziua, am o bunica de 90 de ani din partea mamei, bunicul a decedat mai demult. Bunica are o acasa pe numele ei. Acum 5 ani am adus-o la noi acasa unde o ... (vezi toată discuția)
Internare camin de batrani impotriva vointei fuuuuuu fuuuuuu Buna ziua, bunica mea a suferit in vara asta de mai multe afectiuni acute si a stat mai multe luni internata intr-un spital, timp in care nu a vrut deloc sa se ... (vezi toată discuția)