avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cass fara venit estimat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cass fara venit estimat

Buna ziua . Cass fara venit estimat . As dori daca se poate sa ma lamureasca cineva cu privire la plata contributiilor la sanatate si pensie in conditiile in care nu se mai estimeaza venitul . In situatia in care in 2025 eu voi avea venit si am inteles ca se va declara si plati in 2026 si se elimina venitul estimativ .. cum pot sa platesc pentru sanatate in conditiile in care sa fiu asigurata pentru 2025? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Doresc infiintare pfa si nu stiu cat sa declar brutul....ajutor! ola1982 ola1982 Buna ziua, Doresc sa infiintez si eu un PFA pentru servicii de infrumusetare la domiciliu....coafor,machiaj,unghii false.Acest PFA ma intereseaza sa il fac ... (vezi toată discuția)
Pfa declaratia estimativa 220 adryali adryali buna ziua, as avea nevoie de o clarificare privind venitul estimat din declaratia 220 pentru un PFA - activitati comerciale. daca in anul precedent am ... (vezi toată discuția)
Ce cotizatii plateste mediatorul? Ramona24 Ramona24 Ce cotizatii/contributii plateste mediatorul in situatia in care acesta mai este angajat cu contract de munca- la o firma cu alt obiect de activitate ... (vezi toată discuția)