avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, In nov 2007 am achititionat , casatorita ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, In nov 2007 am achititionat , casatorita fiind, un ...

Buna ziua,
In nov 2007 am achititionat , casatorita fiind, un teren in romania. Sotul meu (intre timp am divortat) este cetatean britanic, iar romania tocmai intrase in UE.
Acum vrem sa facem partaj pe acel teren, dar nu stim daca El trebuie sa actioneze ca Si proprietar in titlu, sau ca proprietar de creante, intrucat UK Nu mai este in UE, iar la vremea achizitionarii terenului, romania tocmai intrase in UE si inca nu avea drepturi depline.
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde cum anume doriti partajul, el nu avea drept la acel moment, depinde ce vreti sa obtineti ca urmare a partajului, daca exista sau nu constructie eventual.
Multumesc! Pai EU Nu vreau partaj, dar, daca vreau sa vand acel teren, am inteles ca nu pot
Mergeti cu actele la un avocat. Ati scris ca vreti partaj, acum ca nu mai vreti. Daca vreti sa vindeti, vindeti. Nu cunosc ce impediment intelegeti dv. ca exista, trebuie vazut insa si actul de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in nov 2007 am achititionat , casatorita fiind, un ... oana_miew oana_miew Buna ziua, In nov 2007 am achititionat , casatorita fiind, un teren extravilan in romania. Sotul meu (intre timp am divortat) este cetatean britanic, iar ... (vezi toată discuția)
Instrainarea unui bun comun fara partaj ContSters455084 ContSters455084 Am cumparat locuinta care mi-a fost atribuita cu chirie, in timpul cand am fost casatorita cu un cetatean englez si domiciliam in marea britanie. Casatoria a ... (vezi toată discuția)
Se da urmatoarea situatie: s-a dezbatut succesiunea dupa bunici ... mokko mokko Se da urmatoarea situatie . Sa dezbatut succesiunea dupa bunici cu 2 copii , tata (decedat ) si matusa . In momentul de fata pe certificatul de mostentor ... (vezi toată discuția)