avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am o problema cu vecinul care nu ma lasa sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am o problema cu vecinul care nu ma lasa sa consolidez ...

Buna ziua,
Am o problema cu vecinul care nu ma lasa sa consolidez spatele casei , casa fiind foarte veche are nevoie de sustinere , refuza accesul pe proprietatea lor, au facut langa perete casei mele un sant in care a facut instalatia la apa si canalizare, dupa lucrarea facuta de dansi , peretele casei s-a curbat , din cauza sapaturilor facute cu excavatorul,acum am fost instintata de Politia Comunitara , ca vecinul se leaga de o anexa facuta de bunicii mei , dupa care platesc impozit , ca nu am proiect . Va rog sa ajutati cum sa procedez ca nu ma lasa sa consolidez spatele case, ei se leaga de ca nu am proiect la anexele facute de bunicii mei.
Cel mai recent răspuns: Andrada Anghel-Banciu , Avocat 13:23, 29 Noiembrie 2024
Bună ziua,
Actiune civila împotriva vecinilor, prin care cereți instantei obligarea acestora sa permită accesul pentru realizarea lucrărilor necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord notarial vecin pentru reperare casa si mansardare aprepe aprepe Detin o casa veche, 1937, situata pe una din laturile terenului, pe hotarul dintre mine si vecinul din spatele casei mele, pe calcan. Am obtinut Certif, de ... (vezi toată discuția)
Doua case cu perete comun, una a fost demolata - prejudiciu pentru mine si litigiu donnyella donnyella Am nevoie de un sfat pentru ca nu stiu cum sa fac si cui sa ma adresez.Am o casa care avea perete comun in spatele ei cu o alta casa.Proprietarul casei din ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos un răspuns. sunt proprietarul unui apartament ... ApetreiB ApetreiB Va rog frumos un răspuns. Sunt proprietarul unui apartament la o casă cu doua intrări. Eu am intrarea mea pe o poartă, iar la cealaltă parte a casei ... (vezi toată discuția)