avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cat durează obținerea următoarelor documente din ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cat durează obținerea următoarelor documente din România? ...

Cat durează obținerea următoarelor documente din România?

- adeverinţă privind debitele către stat eliberată de Administraţia Financiară de la ultimul domiciliu din România;

- adeverinţă privind debitele către stat eliberată de direcţia de impozite şi taxe locale a primăriei de la ultimul domiciliu din România;

Alte discuții în legătură

Renuntare cetatenie bea bibs bea bibs Buna, Am dubla cetatenie si am decis sa renunt la cea romana. Problema este ca nu am pasaport romanesc iar buletinul imi este expirat. In afara de asta nu ... (vezi toată discuția)
Renuntare la cetatenia românã libelula1982 libelula1982 Buna, Spunet va rog in cazul in care vreau sa renunt la cetatenie si nu am domiciliu in România de unde fac rost de urmatoarele acte 4. Adeverinţă privind ... (vezi toată discuția)
Renuntare la cetățenia română iolal iolal Sunt în proces de renunțare la cetățenia română. Pe consulat este precizat ca trebuie sa aduc din România următoarele acte precizate mai jos. Trebuie ... (vezi toată discuția)