avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Poate fi coasigurat o persoana care a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Poate fi coasigurat o persoana care a realizat venituri ...

Buna ziua,

Poate fi coasigurat o persoana care a realizat venituri din vanzarea unei locuinte personale (o vanzare intr-un an) ?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:43, 30 Noiembrie 2024
Statutul de coasigurat poate fi obținut de către soția, soțul sau părinții salariatului și trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:
- să se afle în relație de rudenie cu persoana care are calitatea de asigurat;
- să nu aibă venituri proprii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pentru a fi coasigurat! Mato2021 Mato2021 Bună ziua! Soțul meu vrea sa ma înscrie ca și coasigurat. Nu sunt angajata. Dețin 1 casa de locuit și 3,42 (34200 mp) ha teren arabil+fanat+pasune și ... (vezi toată discuția)
Asigurarile de sanatate Marianacapmare Marianacapmare Buna ziua , am o problema, mama mea a suferit un AVC si ad dori sa ii platesc darile din mana cum trebuie sa procedez? Mentionez ca nu are nici un venit pentru ... (vezi toată discuția)
Coasigurati si persoane aflate in intretinere - diferente irina_iris_19 irina_iris_19 explicati-mi si mie diferenta dintre cele 2 categorii!daca e coasigurat nu e automat aflat in intretinere?pe decl 112 se trec coasiguratii in baza ... (vezi toată discuția)