avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept civil. La vânzarea unui apartament,care este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept civil. La vânzarea unui apartament,care este documentul ...

Bună ziua. La vânzarea unui apartament,care este documentul care se ia în considerare la împărțirea cotelor? Certificatul de moștenitor sau cel cadastral? Menționez că prin testament,in certificatul de moștenitor cotele sunt:1/4 respectiv 3/4 iar în cel cadastral 21/32 respectiv 11/32.
Mulțumesc și vă rog un răspuns clar,luni am programare la notar pentru încheierea contractului de vânzare cumpărare!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:28, 29 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Documentația cadastrala nu este act de proprietate, ci o măsurătoare.
Actul dvs de proprietate este certificatul de moștenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Marcel2017 Marcel2017 1. Maine suntem programati la notar pentru succesiune dupa mama mea decedata in luna aprilie iar suma ce trebuie platita la notar este de 2600 lei. Ce ... (vezi toată discuția)
Vanzare fara documentatie cadastrala simona_vlad simona_vlad Am in fata un contract de vanzare cumparare cu incheiere de autentificare datat [b]decembrie 2010[/b]. Pina aici nimic anormal. Cu acest act cumparatorii ... (vezi toată discuția)
Procedura necesara pt obtinere carte funciara cu certificat de mostenitor Isleman Isleman Am un apartament in Buzau pe care il tin gol si doresc sa il pun la vanzare dar trebuie sa ii fac cartea funciara. Apartamentul este mostenit de la mama mea ... (vezi toată discuția)