avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, ma confrunt cu urmatoarea situatie: ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, ma confrunt cu urmatoarea situatie: copilul meu are ...

Buna seara, ma confrunt cu urmatoarea situatie: copilul meu are polipi nazali si se afla pe o lista de asteptare pentru operatie. Educatoarea s-a vaitat ca fetita plange si ii deranjeaza pe ceilalti copii. I-am explicat ca nu pot face nimic pana la operatie decat sa ii pun Nasonex in nas pentru desfundarea cailor respiratorii. E normal sa mi se ceara sa o tin pe fata mea acasa doar ca sa nu deranjeze ceilalti copii? Ea, in rest e sanatoasa, nu are febra sau alte simptome. Pe viitor, cand consider ca o masura medicala luata de educatoare e abuziva, cui as putea sa ma adresez, va rog? Locuiesc in Bucuresti. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii care au copii jovana jovana Buna ziua, locuiesc intr-un bloc, constructie 2009, la etajul 2, iar deasupra mea locuieste o familie care are 2 fete...4 si 2 ani parca....de cand a ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi! stefbeatles stefbeatles Buna ziua!stiu ca s-a mai discutat despre acest subiect pe forum insa m-ati ajuta foarte tare daca m-ati sfatui...Locuiesc in sect 6,la etajul 10 si sunt ... (vezi toată discuția)
Copil exmatriculat de la gradinita 2901RDk 2901RDk Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie si, va rog, sa-mi spuneti daca exista vreo solutie: am un copil de 3 ani si 6 luni care frecventeaza o gradinita ... (vezi toată discuția)